AYDIN / SULTANHİSAR - Kabaca İlkokulu

Kabaca İlkokulu

KABACA MAH. KABACA SK. NO 52 SULTANHİSAR / AYDIN
Vizyon
Öğrencilerin ilgi yetenek ve istekleri doğrultusunda yönlendirilerek hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; milli ve manevi değerleri benimseyen,koruyan ,geliştiren,kendine güvenen ,sorumluluk alan ,sağlıklı düşünen doğayı ve canlılar seven , düşünen, sorgulayan, okuyan, araştıran, toplum ve dünya sorunlarıyla ilgili ve ruhen sağlıklı bireylerin yetiştiği bir "model okul" olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizi;Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda , İnsan haklarına saygılı, çağdaş demokrasiye inanmış, hukukun üstünlüğünü benimsemiş, sorumluluk şuuru gelişmiş, karşılaştığı sorunların çözümünde aklın ve bilimin gereğini yapan, sağlıklı ve mutlu yaşamayı hedef alan, bir birey olarak yetiştirmektir.
SOBALI
Ulaşım
Karayolu ve tren yolu ve istasyon mevcuttur.Denizli Aydın E 87 Karayoluna 700m uzaklıkta,ana yoldan kuzeye doğru Kavaklı,Eskihisar yolu üzerinde bulunmaktadır.İçerisinde Karaali tren istasyonu vardır.Nazilli Söke Trenleri durmaktadır.
Kabaca Köyü sınırları içerisindedir.
Aydın´a 29 km Sultanhisar´a 2km uzaklıktadır.